THE SIGNATURE OF THAI FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 769 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Signature of Thai Food. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 20:43 Rijst was koud en de smaak was niet zoals wij gewend zijn
22 jun 2024 om 19:31 Ik wacht al langer dan 2 uur!!!!!!!!
5 jun 2024 om 21:08 Er zit wat weinig groenten bij de hoofdgerechten. Dat moet je extra bijbestellen, als je voldoende groenten wilt eten. Maar het eten is heerlijk! Snelle levering, nette bezorging!
5 jun 2024 om 20:20 Top! Lekker gegeten.
5 jun 2024 om 18:47 Heerlijk smaakvol Thais eten. Onze favoriet! Netjes verpakt. De bezorging was binnen de tijd en vriendelijk.
30 mei 2024 om 21:11 Het eten was heerlijk! Ook het glutenvrije gerecht!
29 mei 2024 om 9:21 The food was tasty, but it took more than 1h 30m to get the food (not the delivery guy, but the restaurant)!
25 mei 2024 om 21:19 Het eten was ,een beker soep en 4 kleine loempia's dat incl. Bijkomende kosten ruim 25 euro. Dat is behoorlijk veel voor een bestelling die qua inhoud tegen viel. Ik zou hier niet meer bestellen.
24 mei 2024 om 9:51 Eten was echt heerlijk, kan niet anders zeggen. Maar de bakjes waren wel klein. Voor wat ik betaald heb, had ik gehoopt er 2 dagen van te kunnen eten. Maar t was binnen 1 dag op. Met verzendkosten €45
11 mei 2024 om 10:47 Eten was super heerlijk!
8 mei 2024 om 21:22 Duurde veel te lang, nl 3x zo lang als beloofd
5 mei 2024 om 19:48 Precies op tijd bezorgd en weer lekker als altijd